جشنواره ملی دانش آموزی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ جشنواره ملی دانش آموزی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ در آبان ماه 1400، جهت کشف و پرورش دانش آموزان مستعد کشور، تشویق دانش آموزان سراسر کشور به امر پژوهش که عامل اصلی پیشرفت هر کشور است، جمعی از دانش آموختگان و دانشجویان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی مقدمات برگزاری نخستین دوره از جشنواره ملی دانش آموزی خواجه نصیرالدین طوسی را فراهم نمودند. در ا ین راستا دغدغه ها و اهداف مهم زیر نیز مدنظر قرار گرفت: ✓ تعامل موثر بین مدارس و دانشگاه های برتر و صنعتی کشور ✓ برقرار ی ارتباط موثر بین معلمین و اساتید دانشگاه های برتر در جهت به روز و کاربردی شدن موضوعات پژوهشی و بهره مندی معلمان سراسر کشور از تجربیات اساتید پیشکسوت دانشگاه های برتر کشور ✓ هدایت صحیح دانش آموزان برای انجام پژوهش هایی متناسب با سن و دانش آنها ✓ بررسی و رفع چالش های آموزشی و پژوهشی ✓ فراهم آوردن فضایی خردمند برای تشکیل گروه های پژوهشی و افزایش انگیزه در دانش آموزان برای انجام فعالیت های خلاقانه آیین نامه شرکت در جشنواره نوشته شد و کمیته علمی با حضور دانش آموختگان دوره دکتری دانشگاه خواجه نصیر در تمام رشته های برای بررسی پژوهش های دانش آموزی تشکیل گردید. پذیرش پروژه های دانش آموزی از بهمن ماه 1400 آغاز شد. همچنین کارگاه هایی در محور پژوهش برای دانش آموزان و دبیران برگزار شد. پس از اتمام مهلت ارسال آثار پژوهشی دانش آموزان که با استقبال بی نظیری رو به رو بود، (350 پروژه دانش آموزی از سراسر کشور ارسال گردید بود که توسط 1100 دانش آموز انجام شده بود) این آثار به دو صورت آفلاین و آنلاین بررسی و داوری شد. و در نهایت آثار دانش آموزان در سه مقام برتر، شایسته تقدیر و شایسته تشویق معرفی شد. همچنین برای فرهنگ سازی و تقویت پایه های امر پژوهش، دبیران راهنما و مدیران مدارسی که بیشترین آثار پژوهشی با کیفیت بالا داشتند نیز معرفی شدند و در نشستی صمیمانه که در اردیبهشت 1401 در دانشکده علوم دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و با حضور جمعی از اساتید دانشگاه (آقای دکتر محمد قاسم مهجانی، آقای دکتر سعید رعیتی، آقای دکتر احمد روح الهی) برگزار شد، مورد تقدیر قرار گرفتند. این رویداد بازتاب گسترده‌ ای در سراسر کشور داشت و فیلمهای سخنرانی اساتید دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در فضای مجازی به کرات بازنشر شد و مورد استقبال عموم جامعه قرار گرفت که این امر باعث معرفی و شناساندن هرچه بیشتر دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در فضای دانش آموزی شد. به دلیل استقبال بی نظیر از این رویداد ملی دوره دوم این جشنواره با روندی مشابه دوره قبل در سال 1402 برگزار شد. در این دوره نیز خانم دکتر فردوسی دبیر علمی جشنواره و آقای سید محمد حسین طباطبایی نژاد دبیر اجرایی جشنواره بودند و حدود 300 پروژه دانش آموزی در تمامی رشته های حوزه علوم پایه، علوم انسانی، فنی مهندسی، پزشکی ، هوش مصنوعی و کسب و کار از سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و توسط هیأت داوران به صورت آنلاین (در فضای اسکای روم) و آفلاین مورد ارزیابی قرار گرفت. و در نهایت در روز دوشنبه 18 اردیبهشت در پردیس مالصدرای دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و با حضور بیش از 300 مهمان از سراسر کشور (دانش آموزان رتبه اول، دبیران برتر پژوهشی، مدیران برتر پژوهشی و والدین دانش آموزان) اختتامیه این جشنواره برگزار شد.

1402/02/19