برگزاری اولین محفل انس با قرآن کریم در نخستین دانشگاه صنعتی کشور با حضور قاریان و اساتید بین المللی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ به مناسبت ماه مبارک رمضان محفل انس با قرآن در روز دوشنبه 21 فروردین مصادف با لیالی قدر و با حضور قاریان بین‌المللی و ممتاز کشور برگزارگردید.

دکتر کریمی مزرعه شاهی، رئیس دانشگاه ضمن خوشامدگویی و آرزوی قبولی طاعات و عبادات ماه رمضان اظهار داشت: دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به عنوان اولین دانشگاه صنعتی مفتخر است به برگزاری محفل انس با قران، و با توجه به صنعتی بودن دانشگاه و نداشتن چنین رشته ها و گرایشهایی، پرداختن به این موضوعات بسیار برایش مهم است. برگزاری چنین محافلی آموزه های زیادی برای اساتید و مدرسین در حوزه های صنعتی خواهد داشت چه در بعد تلاوت، شناخت و تدبر و تعمق مفاهیم.

این محفل قرآنی با تلاوت اساتید و قاریان بین‌المللی و ممتاز از جمله استاد مسعود بیژنی‌اول، جعفر فردی، وحید خزایی و مهدی غلام‌نژاد، حبیب صداقت و همچنین محمدرسول تکبیر‌ی، حافظ قرآن، و محمدامین نبی‌لو، کوچکترین فینالیست مسابقات اسراء برپا شد.

اجرای گروه تواشیح بقیةالله(عجل­الله تعالی فرجه) بخشی از این محفل انس با قرآن بود.

قابل ذکر است دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در نظر دارد محافل انس با قرآن کریم را در قالب برنامه ای مدون در طول سال برگزار و اجرا نماید.

1402/01/22
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

آدرس پست الكترونيكي شما
توضيحات
كد امنيت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.