برگزاری شانزدهمین کنفرانس ملی و دهمین کنفرانس بین‌المللی یادگیری و یاددهی الکترونیکی ICeLeT 2023

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، شانزدهمین کنفرانس ملی و دهمین کنفرانس بین‌المللی یادگیری و یاددهی الکترونیکی ICeLeT 2023 در تاریخ 9 تا 11 اسفندماه در دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار شد.

این کنفرانس باهدف شناسایی مسائل و چالش‌ها و راهکارهای اثربخشی نظام یادگیری الکترونیکی، هم‌اندیشی در خصوص کیفیت‌بخشی نظام یادگیری الکترونیکی، ارائه جدیدترین دستاوردهای علمی و پژوهشی در نظام یادگیری الکترونیکی، تبادل تجربیات زیسته آکادمیک در خصوص اجرای یادگیری الکترونیکی در بحران کووید 19، ارائه تجارب موفق در پیاده‌سازی نظام یادگیری الکترونیکی برگزار شد.

محورهای اصلی شانزدهمین دوره این کنفرانس با تأکید بر "یادگیری الکترونیکی و دانشگاه آینده" عبارت بودند از:

مدل‌های روش‌شناسی و طراحی یادگیری/ یاددهی: تلفیقی، خود رهیاب، بازی‌گونه و غیره

نقش شبکه‌های اجتماعی و سایر محیط‌های مجازی در یادگیری الکترونیکی

سیاست‌های تضمین کیفیت، ارزشیابی، اعتبارسنجی، و ارزیابی در یادگیری الکترونیکی

محتواهای خلاقانه و تعاملی در یادگیری الکترونیکی

جنبه‌های اجتماعی، فرهنگی، و اخلاقی در نظام یادگیری الکترونیکی

سیاست‌ها، راهبردها، و برنامه‌ها در یادگیری الکترونیکی

آزمایشگاه‌های مجازی و از راه دور، متاورس و AR/VR برای یاددهی و یادگیری

تحلیل یادگیری (Learning Analytics)

بخش‌های مختلف این کنفرانس که به‌صورت ترکیبی (حضور فیزیکی و مجازی) و به دو زبان فارسی و انگلیسی برگزار گردید عبارت بودند از ارائه مقالات علمی، گزارش‌های تجارب موفق، سخنرانی‌های کلیدی، میزگردهای تخصصی، کارگاه‌های آموزشی و نمایشگاه تخصصی از داخل و خارج از کشور

در این کنفرانس دو میزگرد تخصصی با حضور محققان و میهمانانی از کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) و چند کشور اروپایی و همچنین 4 کارگاه تخصصی برگزار گردید.

سخنرانی‌های کلیدی این کنفرانس توسط 5 تن از اساتید برجسته داخلی و بین‌المللی به شرح ذیل اجرا شد:

Prof. Eric Schoop, TU Dresden, Germany

Prof. Ralph Sonntag, HTW Dresden, Germany

Prof. Matteo Martini, University of Marconi, Italy

Prof. Kambiz Badie, ITRC, Iran

Prof. Shahram Mohanna, University of Sistan and Baluchestan, Iran

در این کنفرانس از بین محققان 40 دانشگاه کشور مقاله دریافت شد که از مجموعه مقالات دریافت شده، 32 اثر علمی از سوی داوران پذیرفته شد که این مقالات در پایگاه استنادی جهان اسلام ISC و پایگاه علمیIEEE نمایه خواهند شد.

1401/12/14