همایش بزرگ فرهنگیان یزد با موضوع «علم و دین در افق جهان بینی توحیدی» برگزار می شود
همایش بزرگ فرهنگیان یزد با موضوع« علم و دین در افق جهان بینی توحیدی» برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ کتاب «علم و دین در افق جهان بینی توحیدی» از انتشارات دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدّین طوسی است که با حضور پدیدآورندهٔ آن استاد دکتر مهدی گلشنی، استاد ممتاز فیزیک دانشگاه صنعتی شریف و فیلسوف نامدار علم در جهان اسلام مورد توجّه قرار گرفته است.
در این همایش بزرگ که به اهتمام استانداری یزد برگزار می شود؛ کتاب یاد شده تقدیم حاضران خواهد گردید. گفتنی است دکتر سیّدحجّت الحق حسینی، در این همایش بزرگ، دربارهٔ تأثیر جهانی اندیشه‌های استاد دکتر گلشنی سخنرانی خواهد داشت. چاپ و انتشار متن فارسی و انگلیسی این کتاب مرهون خدمات و کوشش های دانشورانهٔ دکتر حسینی است.
حمید حکمت، دبیر اجرایی همایش بزرگ فرهنگیان یزدی است. این کتاب مورد اقبال عموم دانشگاهیان قرار گرفته است و تا کنون دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدّین طوسی در دو چاپ، آن را به شمارگان 1500 جلد تولید کرده است.
این مراسم در ساعت 20:30 روز یک شنبه اوّل خرداد در سالن شهید منتظر قائم استانداری یزد برگزار می شود.
1401/03/01
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

آدرس پست الكترونيكي شما
توضيحات
كد امنيت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.