مصاحبه آزمون نیمه متمرکز دکتری و متقاضیان استعداد درخشان 1400/اطلاعیه 2
به نام خدا

با سلام و آرزوی سلامتی برای داوطلبان محترم مصاحبه‌ی غیرحضوری آزمون نیمه متمرکز دکتری و متقاضیان استعداد درخشان سال 1400دانشکده‌ی مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، در خصوص این مرحله از آزمون، توجه دقیق به نکات ذیل ضروری است:
1) مصاحبه‌ی داوطلبان بصورت تصویری می‌باشد، لذا داوطلب می‌بایست امکانات مورد نیاز در این خصوص را فراهم نماید. همچنین داوطلبان می‌بایست حداقل نیم‌ساعت قبل از زمان مصاحبه در اتاق انتظار حضور داشته باشند.
2) داوطلبان می‌بایست فایل pdf مدارک زیر را آماده و در دسترس داشته باشند تا در روز مصاحبه در صورت نیاز ارائه نمایند.
- رزومه‌ی داوطلب
- پایان‌نامه و کارنامه‌ی تمامی مقاطع تحصیلی (کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد)
- مدرک زبان در صورت داشتن
- توصیه نامه
- مقالات، فعالیت‌های علمی پژوهشی و ...
3) برنامه‌ی زمانبندی به شرح زیر می‌باشد:

لینک ورود به جلسه‌ی مصاحبه‌ی داوطلبان متعاقباً از طریق پیام کوتاه ارسال خواهد شد.

در صورت بروز هرگونه مشکل در خصوص روز مصاحبه فقط با شماره‌ی 73064324 تماس حاصل فرمایید.

با آرزوی سلامتی برای همه‌ی عزیزان
آموزش دانشکده مهندسی هوافضا